FNOI genomineerd voor Mans Lejeune Award!

De Mans Lejeune Award is beschikbaar gesteld door Lejeune Association Management ter gelegenheid van haar 50-jarig bestaan.

Doel van de Mans Lejeune Award is het bekronen van succesvolle teams van gekozen vrijwilligers en aangestelde professionals binnen ‘De Vereniging’.

De jury is bijeen geweest om zich te buigen over de kandidaten voor de Mans Lejeune Award. Uiteindelijk waren er 10 genomineerde organisaties vanuit heel verschillende invalshoeken. De jury gaf aan blij verrast te zijn met de kwaliteit van de inzendingen en alleen al het feit dat organisaties, dan wel anderen daaromheen, de moeite hebben genomen om de kandidatuur op één of meer van de vier hoofdthema's te motiveren en onderbouwen geeft aan dat deze 10 organisaties hun nominatie waard zijn. Uitgangspunt van de Mans Lejeune Award was immers om voorbeelden van succesvolle samenwerking tussen bestuurders/vrijwilligers en professionals binnen verenigingen te delen en daarmee anderen te inspireren. Met deze 10 nominaties kan nu al worden gesteld dat de eerste editie van de Mans Lejeune Award is geslaagd!

Lejeune Association Management presenteert de komende tijd de 10 genomineerden op haar website: http://www.lejeune.nl/over-le-jeune/nominaties-mans-lejeune-award-2014/.

Het persbericht over de Mans Lejeune Award vindt u hier.

Terug naar het overzicht