Lennert Vermaat nieuwe directeur FNOI

De leden van de FNOI, de brancheorganisatie voor de oudpapierbranche, hebben in hun Algemene Ledenvergadering op 6 december Lennert Vermaat benoemd tot nieuwe directeur van de FNOI. Hij volgt per 1 januari 2024 Hans Koning op, die sinds 1997 deze functie heeft bekleed. Koning blijft de komende jaren als bestuursadviseur bij de vereniging betrokken.

Koning zelf introduceerde Lennert Vermaat bij de leden als zijn opvolger, en schetste hoe hij Lennert met dit doel 3 jaar geleden naar binnen had gehaald bij de FNOI.
Inmiddels heeft Lennert zich bewezen binnen de sector.
Unaniem stemden de leden dan ook in met diens benoeming. Hans blijft de komende jaren als bestuursadviseur bij de FNOI betrokken. Zijn kennis en ervaring blijven hierdoor voor de brancheorganisatie behouden.
Vorige maand maakte Hans al plaats voor Lennert bij de MRF, de brancheorganisatie voor de metaalrecyclingsector.

In de Ledenvergadering van 6 december trad voorts Marc van Gerrevink (Van Gerrevink Recycling) nieuw toe tot het FNOI-bestuur.
Bestuursleden Fred Brouwers (Renewi), Joris de Caluwé (Ciparo BV) en Jan van Munster (Van Munster Recycling) werden herkozen voor een nieuwe bestuurstermijn van vier jaar.

             

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht