Nationaal Recycling Congres 2022

Onder leiding van dagvoorzitter Helga van Leur gaan de sprekers in gesprek over de transitie naar de circulaire economie. Hoogwaardige recycling is daarbij een onmisbaar onderdeel. Nog lang niet alle noodzakelijke randvoorwaarden voor hoogwaardige recycling zijn echter ingevuld. Sprekers zullen duidelijk aangeven wat er in hun ogen nog moet gebeuren om deze randvoorwaarden te scheppen. Zodat hoogwaardige recycling daadwerkelijk wordt gestimuleerd. Recycling is immers circulariteit in de praktijk.

Ook de bijdrage die de recyclingsector levert aan het behalen van de klimaatdoelstellingen krijgt aandacht op het congres. Econoom en journalist Mathijs Bouman gaat hier op in tijdens zijn presentatie. Een ander onderdeel van het programma zijn de koplopersessies. In boeiende parallelsessies zullen allerlei innovaties in de recyclingbranche worden gepresenteerd.

Kijk op de website voor het gehele programma. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor deelname aan het congres. Leden van de FNOI kunnen kosteloos twee deelnemers opgeven.

Terug naar het overzicht