Recyclingbeurs Gorinchem succes ondanks kleiner formaat

De FNOI stond samen met de MRF op de Recyclingbeurs. Deze werd van 17 t/m 19 september jl gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem. Ondanks het kleinere formaat trok de Beurs opnieuw meer bezoekers.

De Recyclingbeurs was ook .dit jaar een succes. Het bezoekersaantal bedroeg bijna 7.500. Dat was ondanks de crisis en de geringere afmetingen van de beurs toch weer meer dan vorig jaar.
 
Net als afgelopen jaar deelde de FNOI een stand met de MRF, de branche-organisatie voor de metaalrecyclingbranche.

Veel leden en geassocieerde leden, maar ook beleidsmakers en handhavers kwamen even langs in de gecombineerde FNOI/MRF-stand. Dank aan de bestuursleden die bereid waren om de stand te bemannen...

Zoals in de afgelopen jaren is gebleken, laat de Recyclingbeurs in een oogopslag zien hoezeer de recyclingbranche is geprofessionaliseerd in het afgelopen decennium, en hoe innovatief de sector is. Jammer was wel dat het aantal papier recycling bedrijven dit jaar te wensen overliet.

recycling 2013

Gepubliceerd op:   3 oktober 2013 17320 x bekeken
Categorie:  Verenigingsnieuws
Gerelateerde artikelen

FNOI op Recyclingbeurs Gorinchem

De FNOI staat weer op de komende Recyclingbeurs. Deze zal van 17 t/m 19 september a.s. worden gehouden in de Evenementenhal te Gorinchem.

23 juli 201317278 x bekeken Verenigingsnieuws