Recyclingsymposium 24 september 2014

Op woensdag 24 september 2014 organiseren BRBS Recycling, Federatie Herwinning Grondstoffen en de NVRD het Recyclingsymposium 2014.

Onder het dagvoorzitterschap van Marieke van der Werf, directeur/partner Dröge & van Drimmelen en voormalig 2e Kamerlid voor het CDA, zullen tal van toonaangevende sprekers hun visie geven op de Circulaire Economie. Zo zal bijvoorbeeld Chris Kuijpers, DG van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven in het “Van Afval naar Grondstof” programma toelichten. Rob Schram, directeur Reinigingsbedrijf Midden Nederland, zal presenteren over de optimale recycling van grof huishoudelijk afval. Ook zal de Innovatieprijs uitgereikt worden.

Het symposium vindt plaats tijdens de beurs Recycling 2014|

Evenementenhal Gorinchem

Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem.

Het programma start om 9.30 uur (ontvangst vanaf 09.00 uur) en duurt tot 13.00 uur. Het volledige programma is via de registratie link te bekijken en vindt u hier. Na het symposium heeft u gratis toegang tot de beurs Recycling 2014.

Toegang tot het symposium kost €100.- per persoon, maar leden van bij de FHG aangesloten organisaties hebben gratis toegang. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden:

http://registration.brbs.nl/recyclingsymposium_24092014

Wij hopen u van harte te kunnen verwelkomen!

BRBS Recycling - Branchevereniging Breken en Sorteren - is een vereniging van recyclingbedrijven. De vereniging bestaat uit puinbrekers en sorteerbedrijven die samen meer dan 70% van het Nederlandse bouw-, renovatie- en sloopafval en droog bedrijfsafval opwerken tot waardevolle grondstoffen.

De FHG - Federatie Herwinning Grondstoffen- is het overkoepelend platform voor de Nederlandse recyclingketen, en vertegenwoordigt de recyclingsector op gezamenlijke thema's.

De NVRD – Koninklijke Vereniging voor afval en reinigingsmanagement - verenigt de Nederlandse gemeenten en hun publieke bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het afvalbeheer en het beheer van de openbare ruimte. De NVRD ondersteunt hen bij het bereiken van hun doelstellingen en brengt professionals bij elkaar.

Gepubliceerd op:   8 september 2014 17072 x bekeken
Categorie:  Algemeen nieuws