Recyclingsymposium tijdens Recyclingbeurs Gorinchem

Op 25 t/m 27 oktober a.s. vindt weer de Recyclingbeurs plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Tijdens deze Recyclingbeurs wordt traditiegetrouw het Recyclingsymposium georganiseerd. Het Recyclingsymposium 2016 wordt gehouden op woensdag 26 oktober 2016.

Het centrale thema van het Recyclingsymposium 2016 luidt: Handen en voeten aan de Circulaire Economie, wat is er zichtbaar in de praktijk?

In een gevarieerd programma wordt u meegenomen langs de vorderingen die zijn gemaakt in het realiseren van de circulaire economie. Interessant is om te ervaren en vergelijken hoe de Nederlandse en Vlaamse overheden dit aanpakken: haalt Vlaanderen Nederland in?
Ondernemers lichten toe wat hun bijdrage is. Sommigen maken “de volgende stap” naar hoogwaardige volledige circulariteit. Hoe doen ze dat?

Van ontwerp tot realisatie, recycling en hergebruik, het is allemaal in het programma terug te vinden. Ook zijn er tijdens het evenement goede mogelijkheden voor netwerken.

Kosten voor deelname zijn € 100,= excl. BTW. Voor FNOI-leden is het bijwonen van het Recyclingsymposium echter gratisNa het symposium kunnen de deelnemers eveneens kosteloos de Recyclingbeurs bezoeken.

Meer informatie over programma en sprekers alsook inschrijven kunt u op: www.recyclingsymposium.nl

Gepubliceerd op:  19 september 2016 16378 x bekeken
Categorie:  Algemeen nieuws