Vice-voorzitter Hans van de Nes spreker op 4e European Recycling Conference

Na 2 jaar op rij de European Recycling Conference (ERC) te hebben moeten annuleren in verband met coronarestricties, organiseert EuRIC op 15 juni a.s. de 4e ERC in Madrid. Dit gebeurt in samenwerking met de Spaanse recyclingorganisatie FER. Het congres brengt vertegenwoordigers van bedrijven, federaties, en EU-instituties samen. Een unieke netwerkgelegenheid. Het programma zorgt er voor dat bezoekers helemaal op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in relevante Europese regelgeving.

De FNOI is lid van EuRIC en actief binnen ERPA, de papierrecycling tak van EuRIC. Hans van de Nes, vice-voorzitter van de FNOI, is dit jaar herkozen als voorzitter van ERPA. Hij is één van de sprekers tijdens de ERC. In een panelgesprek gaat hij in op de huidige bedreigingen voor de vrije handel in hoogwaardige recyclingstromen.

Het hele programma is te bekijken op de website van de ERC. Hier vindt u ook informatie over registratie en mogelijkheden om in de omgeving een verblijf te boeken. Let op: tot en met 14 mei geldt het early bird tarief.

Gepubliceerd op:  10 mei 2022 2380 x bekeken
Categorie:  Algemeen nieuws