FNOI Feest - 3 juni 2023 -

Klik hier voor de FNOI Feest brochure

Sponsoroverzicht

Bollegraaf Groep

Met ruim 60 jaar prominente aanwezigheid in de wereld van afvalsortering en recycling heeft de Bollegraaf Groep ongeëvenaarde ervaring in het ontwerpen van sorteerprocessen en in de productie, installatie en inbedrijfstelling van kant-en-klare recyclingoplossingen. Onze wereldwijde reputatie is gebaseerd op het centraal stellen van de wensen van de klant. Hierdoor maximaliseren we de prestatie van onze installaties en de ROI (return on investment) voor onze klanten. De oplossingen en service van de Bollegraaf Groep vloeien voort uit continue innovatie. Onze unieke vakkennis maakt Bollegraaf een autoriteit op het gebied van geavanceerde mechanische recycling innovaties en oplossingen. Robotica en kunstmatige intelligentie maken hier onderdeel van uit.

Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan. Dat is waarom de Bollegraaf Groep zich richt op de route naar upcycling. De Bollegraaf Groep bestaat uit Bollegraaf Recycling Solutions en Lubo Recycling Solutions. Bollegraaf heeft dochterondernemingen in verscheidene Europese landen voor verkoop en service en heeft een ervaren internationale sales en aftersales organisatie. Bovendien is Van Dyk Recycling Solutions onze exclusieve distributeur die vanuit zijn basis in de buurt van New York prominent aanwezig is op de Noord-Amerikaanse markt.
Meer informatie op www.bollegraaf.com.

 

  Kempenaars Group

Onder de Kempenaars Group vallen de volgende bedrijven:

Kempenaars Recycling B.V., Kempenaars Plastic Recycling B.V., Kempenaars Dry Pulping B.V. en SK Polymers B.V

We zijn inzamelaar en verwerker van zowel papier/karton als kunststof recyclestromen. Ons bedrijf kenmerkt zich als een echt familiebedrijf met een rijke historie: We bestaan inmiddels meer dan 75 jaar. Met de huidige directeur Eric Kempenaars (3e generatie) aan het roer ligt de focus op zoveel mogelijk product hergebruik. Inzet van secundaire kwalitatief hoogwaardige grondstoffen i.p.v. schaarse primaire grondstoffen is ons uitgangspunt. We streven ernaar om, met behulp van ultramoderne installaties, zoveel mogelijk hoogwaardige grondstoffen te genereren uit de aangeboden en ingezamelde materialen die wij ontvangen.

 

 cycle link

OVOL Fiber Europe B.V.

OVOL Fiber Europe BV, gevestigd in Heemstede is een 100% dochteronderneming van het in 1845 opgerichte en beursgenoteerde OVOL Japan Pulp & Paper Company Ltd gevestigd in Tokio, Japan.

Wij zijn een handelsbedrijf in oud papier, pulp en stocklots met een netwerk van kantoren verdeeld over 21 landen in de wereld. Door onze jarenlange kennis van de internationale markten, sterke klantgerichtheid, oog voor kwaliteit en uitstekende logistieke & financiële capaciteiten heeft OVOL Fiber Europe BV bewezen dat het een uitstekende partner in de branche is. 

Bezoek ons op www.ovol.nl of neem een kijkje op de pagina van onze moedermaatschappij www.kamipa.co.jp/eng

 

 
De Graaf

PreZero

Verder denken voor een duurzaam morgen

Bij PreZero doen we er alles aan om zoveel mogelijk kringlopen te sluiten. Met als doel: 100% recycling van afval. Om dat te bereiken hebben we alle hulp nodig. We inspireren mensen om afval goed in te zamelen. Zo kunnen we het steeds weer gebruiken als basis voor nieuwe producten. En sluiten we kringlopen. Zo werken we samen aan een duurzaam morgen.

100% recycling van afval. Dat vraagt om verandering, echte verandering. Door actief mee te denken over landelijke en lokale vraagstukken kunnen we die verandering in gang zetten. Groot denken en klein beginnen. Zo maken we samen een nieuwe, duurzame toekomst. Zodat ook volgende generaties een mooie en gezonde plek hebben om te leven.

Daarom kunnen we afval niet blijven zien als afval. We moeten er nieuwe materialen van maken. En nieuwe producten. Om dat goed te kunnen doen, blijven wij ons ontwikkelen. We zamelen afval in, sorteren en verwerken het. We maken nieuwe materialen. En we denken mee over productieprocessen. Zodat we samen zoveel mogelijk verspilling voorkomen.

We werken samen met gemeenten, ziekenhuizen, bedrijven en scholen. In overleg zoeken we naar de beste oplossingen en komen we op nieuwe ideeën. We doen er alles aan om ons doel te bereiken. Met 2.100 collega’s, 55 vestigingen en 85.000 klanten verspreid over het land, hebben wij de kennis en de slagkracht om het verschil te maken. Doet u met ons mee?

 

 Roele

Roele De Vries Recycling

Roele De Vries is van oudsher een echt familiebedrijf. Het bedrijf is ontstaan toen de familiebedrijven Roele Recycling en De Vries Recycling in januari 2003 besloten te fuseren. Wat ontstond was een bedrijf met ruim 130 betrokken werknemers die zich iedere dag inzetten om uw afval snel en duurzaam af te voeren.

 Sinds 2021 is Roele De Vries Recycling B.V. opgericht als zijnde ‘De schone stromen specialist’ binnen de GP Groot Groep. Door een bundeling van de krachten zijn wij nu in staat om al uw afvalstromen snel en duurzaam in te zamelen en te verwerken.

 Roele De Vries (Inzameling) en Roele De Vries Recycling zijn onderdeel van GP Groot. Samen werken we aan hetzelfde doel: een circulaire, energie neutrale en klimaatbestendig toekomst.

 

  WPT

Lokale aanwezigheid met een wereldwijd netwerk

Als internationaal bedrijf verbindt WPT al ruim 25 jaar vraag en aanbod van secundaire grondstoffen zoals oud-papier en oud-kunststof. Dankzij ons wereldwijde netwerk laden en lossen we iedere gewenste soort, op ieder gewenst moment. We brengen kennis, vraag, aanbod en logistiek samen om in de behoeften van onze klanten te voorzien.

1,7 Miljoen ton per jaar

Wij verhandelen circa 1,7 miljoen ton oud-papier en oud-kunststof per jaar en zijn daarmee de ideale partner voor commerciële, recycling en industriële bedrijven. We zijn actief in meer dan 25 Europese landen. Daarnaast zijn we een belangrijke partner op de internationale markt.

Het bouwen van duurzame relaties

Maar we doen zoveel meer dan in- en verkoop van recyclebare materialen. We streven er altijd naar om het vertrouwen van onze zakenpartners te verdienen en te behouden. We bouwen duurzame relaties op door middel van uitstekende service en ondersteuning.

Lokale ondersteuning

Ons hoofdkantoor bevindt zich in het Noorden van Nederland. Maar het WPT-team woont en werkt verspreid over heel Europa. We besteden veel aandacht aan persoonlijk contact en zorgen voor goede, lokale ondersteuning. Onze ervaren accountmanagers wonen en werken in dezelfde regio’s als onze zakenpartners en weten precies wat er speelt.

Verschillende nationaliteiten

Ons support desk team bestaat uit meer dan 10 verschillende nationaliteiten, die allemaal meerdere talen spreken. Communiceert u liever in het Pools, Italiaans, Frans of Duits? Geen probleem. Onze support desk helpt u in uw eigen taal verder.

 

Renewi

Wij streven ernaar het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn door bij te dragen aan een duurzame samenleving voor onze belangrijkste stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en onze aandeelhouders.

Wat bedoelen we met waste-to-product? Bij Renewi richten we ons exclusief op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval.

Van de 14 miljoen ton afval die we jaarlijks verwerken, wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Daarop willen we verder bouwen.

Wij geloven dat onze unieke aanpak van waste-to-product aansluit bij sociale en regelgevende ontwikkelingen. De aanpak biedt tevens de meest kapitaal-efficiënte oplossing voor een effectief recycling- en afvalbeheer.

Afval bestaat niet

We bezitten de schaalgrootte, capaciteit en resources om onze groei te stimuleren. Dit doen we deels door te investeren in nieuwe apparatuur en innovaties voor de toekomst. Door een duidelijke strategie te volgen voor investeringen, uitbreiding en actieve bedrijfsvoering binnen divisies, streven wij ernaar om het meest toonaangevende waste-to-productbedrijf te zijn.

Onze aanpak voor groei steunt op drie zaken, geleverd door onze toegewijde en gepassioneerde medewerkers:

- Lokale service

We werken in ruim 200 vestigingen in negen landen. Ons vermogen om klanten lokaal te bedienen, is een belangrijke onderscheidende factor en ligt aan de basis van ons aanbod.

- Breed productaanbod

Ons ongeëvenaarde assortiment innovatieve en toonaangevende producten en diensten op het gebied van afvalbeheer maken ons bijzonder aantrekkelijk voor onze klanten.

- Internationale expertise

Onze grondige kennis en ervaring uit ons internationale bedrijf maakt ons aanbod nog krachtiger.

  Van Munster Recyclers B.V.

Van Munster Recyclers verzorgt inzameling, transport en verwerking van de reststromen oud papier/karton, kunststof/folie, metaalafval en logistiek hout en zet deze stromen na verwerking weer als secundaire grondstoffen in de markt. Of het nu één 240 liter rolcontainer betreft, of geavanceerde logistieke systemen; de verwerking van reststromen van de klanten moeten goed geregeld zijn, zodat klanten volledig ontzorgd worden!

Duurzame en innovatieve oplossingen zijn de drijfveren voor Van Munster Recyclers. Hierbij staat centraal om met zo weinig mogelijk belasting voor het milieu zoveel mogelijk “afval” stromen om te zetten naar secundaire grondstoffen. Tegelijkertijd proberen we de kosten voor de klant zo laag mogelijk houden. “Afval zit vol kansen” is ook niet voor niets één van onze kernwaarden. Dit realiseren we door technische toepassingen en innovaties te combineren met de ruim 85 jaar ervaring die wij hebben in de recyclingbranche.

Bij het zusterbedrijf Reisswolf Heesch BV voegen we daar het element veiligheid aan toe en zorgen ervoor, dat papieren archieven of producten overeenkomstig de afgesproken veiligheidseisen worden vernietigd. Hierbij proberen we ook zoveel mogelijk van het vernietigde materiaal als secundaire grondstof weer in de markt te zetten. Echter de bescherming van de privacy en het imago van de klant staat hierbij voorop!

Van Munster Recyclers & Reisswolf Heesch | Keltenweg 40 5342 LP Oss | www.vanmunster.com | 0412 – 451 695

 

 

VTO Dubbelman B.V.

VTO-Dubbelman B.V. is een bevrachtingkantoor dat in 1990 ontstaan is door de overname van VeldTrans Oost B.V. door Dhr Cees Dubbelman. VTO-Dubbelman B.V. is met ruim 90 eenheden één van de grote Container vervoerders binnen het groot haven gebied van Rotterdam, Antwerpen en Moerdijk. Tot ons grote verdriet is Cees Dubbelman in december 2021 overleden en wordt VTO Dubbelman B.V. voortgezet door het vertrouwde team en zijn dochter Sarah Dubbelman. Cees zal door velen worden herinnerd als een fijne zakenpartner waardoor mooie samenwerkingen zijn ontstaan.

Wij verzorgen vervoer voor onze opdrachtgevers met de grootst mogelijke zorg en toewijding. Bij ons bent u aan het juiste adres voor Containertrucking in al zijn facetten. Of het nu om kleine of grote opdrachten gaat, wij doen onze uiterste best het transport zo perfect mogelijk te laten verlopen. Al vanaf het begin is VTO Dubbelman B.V. een sterke en bekende speler in de oud papier keten. Wij vervoeren iedere dag ongeveer 50 tot 60 containers oud papier voor verschillende opdrachtgevers en op verschillende adressen.

Wij zijn trots op deze lange vertrouwde contacten waar we iedere dag nog met veel plezier mee samenwerken.

  Peute Recycling B.V.

De Peute Group is een internationaal opererende onderneming die zich focust op het recyclen van papier en kunststoffen. Het bedrijf is in 1960 opgericht en heeft zich de afgelopen 60 jaar ontwikkeld van kleine, lokale speler tot één van de grootste onafhankelijke papier- en kunststofverwerkers ter wereld. Jaarlijks wordt er door de Peute Group meer dan 1.2 miljoen ton aan grondstoffen verwerkt. Inmiddels gebeurt dit met 180 medewerkers op een productielocatie van 50.000 m2. Het hoofdkantoor en de productielocatie zijn gevestigd in Dordrecht, daarnaast zijn er handelsondernemingen van de Peute Group in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, China en Indonesië gevestigd.

 

Cellmark Recycling Benelux B.V.

CellMark is a global supply chain service company providing products, services, and solutions to customers and suppliers all over the world. We facilitate trade and business development across multiple industries using our vast network of local offices and professional expertise.
Founded in 1984 in Gothenburg, Sweden, CellMark has its roots in the international trade and distribution of raw materials related to the global Pulp and Paper Industry. Over the years, the company developed world-class marketing and supply chain service capabilities expanding into new product areas. Today we run seven successful international divisions in Pulp, Paper, Packaging, Recycling, Chemicals, Metals and Basic Chemicals.

CellMark Recycling was originally founded in 1984 as Pacific Forest Resources and focused primarily on exporting recycled fiber from North America to mills around the world. Today, more than 30 years later, CellMark Recycling is much more than that. CellMark Recycling is a full-service organization that consists of a network of offices and production facilities across North America, Europe, the Caribbean, South America and Asia. We have approximately 300 employees dedicated to buying, selling, producing, financing, and transporting recycled fiber, plastics and metals across the globe and moving as a group 7.5 Mio tons of product of which 3 Mio tons of recycled fiber. With 30+ sales offices around the world, strong financial resources and an experienced team of recycling specialists we bring value to suppliers, customers and logistics providers.


Ciparo

Ciparo is een groene organisatie actief in de markt van papier, pulp en kunststoffen.
Core business is het wereldwijd verhandelen van (oud)papier en kunststoffen. Onze focus ligt hierbij op het bedienen van onze klanten in India en het Verre Oosten.
Ook participeert Ciparo in projecten in aanverwante markten, zoals bio disposables (Bioodi), herbruikbare koffiebekers (CupXchange) en het terugdringen van kinderarbeid in de Indiase papierinzameling (MissCollect)

 

 

Huhtamaki Paper Recycling
   Recycling.nl
  Vipa Lausanne S.A.
AP Concept
   
Imtrade
   

 

 

 

 

Gepubliceerd op:  14 maart 2023 256 x bekeken